Med 2movepeople kan du skabe målbar trivsel og forandring for medarbejdere i virksomheder, borgere samt socialt udsatte børn og unge

Vi støtter op om samskabende forandringsprocesser

2movepeople henvender sig både til HR og ledere på både det private og kommunale arbejdsmarked, da løsningen støtter op om samskabende forandringsprocesser for alle.

I det kommunale regi henvender 2movepeople sig også til borgere med sociale udfordringer på en inddragende, motiverende og overskuelig måde.

2movepeople gør det let at opbygge udviklingsmål omkring en afdeling, den enkelte medarbejder eller borger - one size fits all.


Læs mere
 
 
 
2movepeople

Hvad vi tilbyder

Forstå


For at bevæge dig mod et mål er du nødt til at forstå hvilke handlinger, der kræves for at nå målet

Fasthold


For at nå dine mål er du nødt til at fastholde dem i din bevidsthed

Mål din progression


For at vide hvornår målet er nået, er du nødt til at måle din progression

Evaluér


For bevidst at arbejde hen mod noget du ønsker dig, er du nødt til at evaluere den aktuelle situation

Hvordan arbejder 2movepeople med målsætninger?

2movepeople kan forstærke de involveredes lyst til at indgå i en forandringsproces og kan på den måde blive det centrale værktøj i organisationen.


Mål og delmål


Man kan i fællesskab opsætte mål og delmål for en forandringsproces. Delmålene kan opsættes som aktiviteter eller handlinger og skaber et overblik over processen.


Brugervenlig mobilapp


Ved brug af 2movepeole kan man nemt oprette deadlines for delmål og aktiviteter. Som admin kan man oprette opgaver til den enkelte borger eller medarbejder. Borger/medarbejder har mulighed for at besvare opgaverne og give feedback via mobilapp.


Evaluering


Via den kontinuerlige dialog kan I løbende evaluere på forandringsprocessen igennem visuelle grafer indenfor en given periode.


Book demo

Lars
58%
Progression
Louise
75%
Progression

Udviklingsværktøj

I progressionværktøjet kan der oprettes spørgsmål, der kan scores med en værdi fra 1 – 5. Der kan løbende laves målinger, og fremstilles grafer over udviklingen, både for hvert spørgsmål og samlet for hver kategori.


Book demo

 
 
 

Vi vil gerne høre fra dig!

Start i dag
2movepeople, copyright © 2017 Created by Bellcom