HR

Vidste du?

At du med 2movepeople kan fange dine kollegers udfordringer på arbejdspladsen og du kan samtidig få støtte til den svære samtale

Med 2movepeople kan du hjælpe dine kollegere på rette spor og give dem den støtte de har behov for.

Sygemeldte medarbejdere med f.eks. stress eller depression kan have svært med at vende tilbage til deres arbejdsplads, fordi at der mangler en kontinuerlig dialog og opfølgning på, hvordan det reelt går med medarbejderen. 

 


 

Hvad kan 2movepeople?

 
 •  

  Trivselsværktøj - glade og motiverede kolleger skaber positive resultater

  Trivseksappen skal ses som et supplement til jeres nuværende HR-system, men løsningen kan også sagtens benyttes alene i jeres 2-vejs dialog omkring dine kollegers trivsel. 

   

  Trivselsappen kan benyttes på alle niveauer i din virksomhed.

   

  Appen hjælper dig med at tage hånd om dine kolleger.

  Sommetider kan vores mavefornemmelse tage fejl og derfor er det rart med et værktøj, der kan understøtte og måle vores motivation og trivsel.

 •  

  Et dialog værktøj - 2-vejs kommunikation 

  Med 2movepeople kan du skabe en kontinuerlig dialog imellem dig og dine kolleger.

   

  Du kan her igennem tage hånd om de udfordringer der kan være og I kan i fællesskab opnå en ønsket udvikling og realistiske forandringsmål.

   

 • Målbarhed og evaluering

  Det er vigtigt, at kunne se vores mål. 2movepeople støtter op om medarbejderens motivation ved at nedbryde ellers store, uoverskuelige målsætninger til mindre, overskuelige delmål og aktiviteter. Når udviklingen herefter dokumenteres, tydeliggøres også de små succeser.

   

  Alt dette sikrer gensidig ligeværdighed i samarbejdet.

   

  Med netop denne løsning så har du et klart overblik over dine kollegers trivsel og fremskridt som kan blive vist igennem visuelle grafer og statistikker.