Om os

Om 2movepeople

2movepeople opstod som svar på et stigende behov hos folk, der arbejder med udvikling af mennesker. Et behov for et værktøj, som på en gang kunne fungere som dialog-,dokumentations-, og motivationsredskab. I arbejdet med udvikling af mennesker går der ofte meget vigtig information tabt for begge parter, hvilket netop skader både dialogen, dokumentationen og motivationen.

Formålet med 2movepeople er, at kunne dokumentere alt helt ned til de mindste succeser og udfordringer. Igennem visuelle grafer har man mulighed for, at se hvor langt man er i sine udviklingsmål. 

 
 

Hvad er 2movepeople?

 
 •  

  Et dialogredskab - målret jeres fokus

  2movepeople omsætter data til viden gennem dialog og kan på den måde kvantificere vore handlinger. Herved tydeliggøres både personens styrker, men også udfordringer. Dette sikrer, at alle, der en del af forandringsprocessen arbejder efter samme mål.

  Alle, der er en del af forandringsprocessen ved, hvad de skal gøre, fordi aktiviteterne er fordelt via appen. I får på den måde målrettet fokus for, hvad der skal arbejdes med.

 •  

  Et dokumentationsredskab - skab håndgribelige resultater

  2movepeople dokumenterer udviklingen i en forandringsproces. Dette betyder, at selv de mindste forandringer kan dokumenteres overfor både medarbejderen/borgeren samt den ansvarlige. Samtidig åbenbares også de adfærdsmønstre, der kan gøre forandringen til en udfordring.

  Dette styrker og ruster den ansvarlige for medarbejderen/borgeren til at sætte ind der, hvor det kræves. Og dermed skabes der et sikkerhedsnet for både den ansvarlige og medarbejderen/borgeren. 

 •  

  Et motivationsredskab - for alle involverede

  Det er vigtigt at kunne se vores process og udvikling. 2movepeople støtter op om motivation ved at nedbryde ellers store, uoverskuelige målsætninger, til mindre overskuelige delmål og aktiviteter. Når udviklingen herefter dokumenteres, tydeliggøres også de små succeser.

  Alt dette sikrer gensidig ligeværdighed i samarbejdet.