Har du et spørgsmål?

Velkommen til vores FAQ-side.

Hvordan får vi 2movepeople?

Kontakt os på telefon 70 26 00 85 for at komme i kontakt med en konsulent. Alternativt via vores bestillingsformular på hjemmesiden.

Hvordan bruger jeg 2movepeople?

Overordnet består 2movepeople af to dele. Et mål og delmålsafsnit hvor der kan angives mål, delmål og aktiviter, og hvor der måles på angivne kategorier/emner (f.eks. sociale relationer).

I mål og delmålsskemaet kan der angives deadlines for aktiviteter og der kan uddelegeres aktiviteter til de involverede. Samarbejdet kan evalueres skriftligt og det hele kan tilgås via brugerens personlige dashboard.

I kategorifeltet kan der oprettes spørgsmål (f.eks. "Kom jeg på arbejde til tiden?"), hvor der kan tildeles en score mellem 1-5. Der kan løbende laves målinger og grafer både for hvert spørgsmål og kategori.

Lige nu er der mulighed for at få 1 måneds gratis adgang til 2movepeople. Dette inkluderer en 10-15 min. introduktion til systemet, så I kan komme godt i gang. Dertil er der udarbejdet en brugermanual.

Hvem står bag 2movepeople?

2movepeople er udviklet af Bellcom i samarbejde med Tønder Kommune og andre fagfolk, der arbejder med mennesker, som har behov for personlig udvikling.

Mangler du stadig svar på dit spørgsmål? Kontakt os på 70 26 00 85 eller via kontaktformular, og lad os hjælpe dig videre.