Skab en bedre hverdag for dig og dine kolleger

15% af den danske arbejdsstyrke har følt sig stresset “ofte” eller “hele tiden” i løbet af de sidste 2 uger.

Der er ganske stor sandsynlighed for, at en eller flere medarbejdere på din arbejdsplads (måske dig selv?) bliver ramt af stress i løbet af dit arbejdsliv.

Hvad kan 2movepeople?

Trivsel

Trivselsværktøj – glade og motiverede kolleger skaber positive resultater

Trivselsappen skal ses som et supplement til jeres nuværende HR-system, men løsningen kan også sagtens benyttes alene i jeres 2-vejs dialog omkring dine kollegers trivsel.

App'en hjælper dig med at tage hånd om dine kolleger.
Sommetider kan vores mavefornemmelse tage fejl og derfor er det rart med et værktøj, der kan understøtte og måle vores motivation og trivsel.

Samtale

Et dialog værktøj – 2-vejs kommunikation

Med 2movepeople kan du skabe en kontinuerlig dialog imellem dig og dine kolleger.

Du kan herigennem tage hånd om de udfordringer der kan være, og I kan i fællesskab opnå en ønsket udvikling og realistiske forandringsmål.

Målbarhed

Målbarhed og evaluering

Det er vigtigt at kunne se vores mål. 2movepeople støtter op om medarbejderens motivation ved at nedbryde ellers store, uoverskuelige målsætninger til mindre, overskuelige delmål og aktiviteter. Når udviklingen herefter dokumenteres, tydeliggøres også de små succeser.

Alt dette sikrer gensidig ligeværdighed i samarbejdet.
Med netop denne løsning så har du et klart overblik over dine kollegers trivsel og fremskridt som kan blive vist igennem visuelle grafer og statistikker.

Vidste du?

Udfordringer

At du med 2movepeople kan fange dine kollegers udfordringer på arbejdspladsen og du kan samtidig få støtte til den svære samtale.

Med 2movepeople kan du hjælpe dine kolleger på rette spor give dem den støtte de har behov for.

2movepeople hjælper dig med at skabe den kontinuerlige dialog med dine medarbejdere og dermed få et indblik af hvordan dine medarbejdere har det på arbejdspladsen.

Du kan derudover bruge værktøjet til at måle din virksomhed eller afdeling ved at skræddersy dine egne spørgsmål og få et samlet overblik over dine medarbejdere. Alle besvarelser er anonyme.